Betrouwbaar thuiswerk vinden

betrouwbaar thuiswerkHet vinden van een betrouwbare thuiswerkbaan is geen onmogelijke opgave. Maar je moet wel goed weten waar je op moet letten in je zoektocht naar thuiswerk.

Hieronder lees je een aantal tips waar je op dient te letten wanneer je wilt gaan thuiswerken.

 

Onbetrouwbaar thuiswerk

Soms lijkt het wel alsof het thuiswerk voor het oprapen ligt. Op het internet vind je veel advertenties waarin mensen gezocht worden voor leuke thuiswerkbanen, zoals inpakwerk en sorteerwerk. Ook lijk je er leuke bedragen mee te kunnen verdienen, soms wel tot enkele honderden euro’s per week!

Toch is het niet allemaal rozegeur en maneschijn. Er zijn namelijk ook veel verhalen op het internet te vinden van gedupeerden. Klachten van mensen die geld hebben betaald om aan thuiswerk te komen, maar zich achteraf bedrogen voelen.

Op dit moment zijn er twee thuiswerkvormen waar veel klachten over te vinden zijn op het internet:

Thuiswerkcentrales met een betaald abonnement

Er zijn thuiswerkcentrales die inschrijfgeld vragen voor hun diensten. Om zoveel mogelijk mensen over te halen om zich bij hen in te schrijven adverteren zij met zeer interessante vacatures.

Inpakwerk en sorteerwerk zijn erg geliefd. Ook het vullen van enveloppen en het uitvoeren van naai- en verstelwerk aan kleding zijn veel gezochte vacatures. Maar je kunt niet zomaar contact opnemen om te solliciteren. Om in contact te komen met de werkgevers dien je eerst inschrijfgeld te betalen.

En het gekke is: mensen blijken hier zeer snel toe geneigd, omdat ze de indruk hebben binnen korte tijd werk te hebben en dat inschrijfgeld zo terug te verdienen.

Maar helaas… Na inschrijving blijkt dat de vacature waarin men geïnteresseerd was “toevallig” net vervuld te zijn. Enkele weken later heeft deze thuiswerkcentrale nog steeds geen interessante vergelijkbare vacature aangeboden.

Soms blijkt dat de thuiswerkcentrale helemaal geen openstaande vacatures heeft, of enkel veel minder aantrekkelijke vacatures die ook op gratis thuiswerkwebsites te vinden zijn.

Betaald informatiepakket

Een tweede vorm van thuiswerk waar veel klachten over te vinden zijn is het betaalde informatiepakket. Meestal betreft dit advertenties op het gebied van het verwerken van e-mails. Geïnteresseerden kunnen maar liefst € 25,- per verwerkte e-mail verdienen. Om met dit fantastische thuiswerk te kunnen beginnen dien je echter eerst een informatiepakket aan te schaffen voor… € 25,-!

Omdat het klinkt als een makkelijke manier van geld verdienen zijn er veel mensen die geld willen betalen voor het informatiepakket.

Achteraf voelt men zich bedrogen, want dit zogenaamde informatiepakket is niets meer dan een instructie om datzelfde informatiepakket weer door te verkopen aan anderen die ook € 25,- moeten betalen voor dat pakket.

 

Waar moet je op letten?

In het algemeen kun je stellen dat je extra op je hoede moet zijn wanneer er geld gevraagd wordt in ruil voor thuiswerk. Het is niet gebruikelijk om geld te moeten betalen om aan werk te komen. Dit doe je toch ook niet wanneer je inschrijft bij een uitzendbureau of interimkantoor?

Wanneer je geld moet betalen in ruil voor een bijbaan dan heb je grote kans dat er maar één iemand is die geld verdient aan het werk en dat is de aanbieder zelf.

 

Overige aandachtspunten

Waar je verder op moet letten zijn onwaarschijnlijke beloften. Slapend rijk worden klinkt aantrekkelijk, maar verwacht niet dat je met een paar uurtjes per week werken enkele duizenden euro’s per maand zult verdienen. Voor elke euro zal in eerste instantie hard gewerkt moeten worden.

Zoek op het internet naar ervaringen van anderen met het bedrijf dat thuiswerk aanbiedt. Vaak is het intypen van de naam van het bedrijf al voldoende. Ook zijn er ervaringen met thuiswerk te vinden op verschillende internetfora.

 

Betrouwbaar thuiswerk, bestaat het wel?

Jazeker. Er zijn verschillende vormen van betrouwbaar thuiswerk te vinden. Op deze website is een aanbod te vinden van vacatures die gericht zijn op inwoners van België.

Kijk bijvoorbeeld eens in de volgende rubrieken:

Of kijk op ons regionaal thuiswerkoverzicht voor een leuke thuiswerkbaan in jouw regio.

Woon je in Nederland dan kun je de Nederlandse versie van onze website bezoeken: Thuiswerk in Nederland.

Over het algemeen zijn er diverse betrouwbare manieren om geld te verdienen met thuiswerken. Hieronder vind je een overzicht van veel voorkomende thuiswerkvormen. Deze lijst is niet volledig en het kan zijn dat je een leuke vacature hebt gevonden die niet in deze lijst staat. Dat wil niet zeggen dat het niet om betrouwbaar thuiswerk zou gaan. Wanneer je geen geld hoeft te betalen om je in te schrijven, de beloofde inkomsten realistisch zijn en er geen klachten over het bedrijf op internet te vinden zijn dan is de kans groot dat het om betrouwbaar thuiswerk gaat.

Hieronder vind je een overzicht van een aantal manieren om geld te verdienen met thuiswerken.

 • Vertaalwerk
 • Telemarketing
 • Schrijven van informatieve teksten
 • Verkopen van producten

Veel succes in je zoektocht naar thuiswerk!

Zoek je ander thuiswerk?

Bekijk het overzicht van alle openstaande thuiswerk vacatures:

118 Comments

 1. Ik heb een aantal jaren ervaring als administratief/accounting assistent en heb vroeger ook in fabrieken gestaan.
  Ik zoek thuiswerk mbt administratie, Facturatie, e-mails sturen, documenten in enveloppen steken, klasseren etc… En inpakwerk van bepaalde producten mag ook
  Graag wens ik een 28 – 30 uren per week te werken met een uurloon van 14€ bruto

 2. Ik had graag thuiswerk gedaan van inpak to sorteer werk maar zowel administratie regio Kruibeke ongeveer 4per dag

 3. beste ik heb reeds mijn gele leven gewerkt in fabriek en ben nu op zoek naar thuis werk maar wel een juist en aan ge geven zo dat ik ook ingeschreven ben en met alles in orde ben .ik ben nu op zoek naar thuis werk om dat ik last heb van lagge rug pijn ?mvg luc graag wens ik een bevestiging van dit schrijven…

 4. Geachte

  Ik woon in Merelbeke, Oost-Vlaanderen en ben op zoek naar eender welk thuiswerk: administratief werk ( ik heb een jaar ervaring als administratief bediende op de Dienst voor Schuldbemiddeling te Sint-Niklaas), inpakwerk, enveloppen vullen, sorteerwerk, productiewerk/montagewerk, enzovoort. Tijd, hoeveelheid en deadlines zijn geen probleem.

  Hoogachtend

  Nadia Taildeman

 5. ik ben al lange tijd opzoek naar thuis werk maar nooit gelukt,
  ik zou graag thuiswerk doen maakt niet uit wat, maar liever inpak werk of dat soort dingen
  ik woon ik neerpelt

  • Ben ook al lang op zoek naar thuiswerk maar nog steeds niet gevonden ben nog altijd op zoek
   Met vriendelijke groetjes van Josephine

 6. Ik ben op zoek naar alle soort inpaakwerk en vertaalwerk(Spaans-Nederlands) Nederlands-Spaans)het liefst in West-Vlaanderen.
  Dank u

 7. Geachte
  Graag zou ik thuiswerk doen in zuid- Limburg alleen, liefst brieven plooien of inpak werk , en ook niet zelf ophalen of wegbrengen!! Mvg cornelie

 8. Beste,

  Ik zou graag solliciteren voor een job, zolang het geen verkoop is van producten en gen mlm is.
  Ik ben een man van 45 jaar en ben echt op zoek naar een thuiswerkjob, ik hoop dat je mij die kunt bieden, het liefste zou ik administratief werk doen, ik werk graag op de computer en kan er wel dag en nacht opzitten. Liefst niet op zelfstandige basis of het moest mij zeker een goed inkomen geven.
  En dat het bedrijf nog voor lange tijd zal bestaan.
  Ook als bijverdienste wil ik werken en op de computer doe ik dat heel graag.
  Kunnen jullie mij aub aan een goede job aanbieden.
  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groeten,

  Huguenay Franky

 9. Ik ben op zork. Naar thuiswerk, waarom ik heb geen. Auto en Tvis moelijk om ern jobbte vinden. Dus koos ik voor thuiswerk tot 8u per dag van. Maandag tot vrijdag, als inpak, sorteer productie werk

 10. Beste

  Ik woon in Gent en ben op zoek naar eender welk thuis werk. Momenteel ben ik in zwangerschapsverlof en ik zou zo lang mogelijk thuis willen blijven bij mijn dochtertje en mijn voltijdse job laten voor wat het is. Ik kan mensen 5-7u per dag vrijmaken.

  Alvast bedankt

  Van wijmeersch Daisy

 11. Hallo,

  Ik woon in Asse en zou graag thuiswerk doen.
  Ik ben 2-talig (NL-FR) en heb een goede kennis van het Engels.
  Ik ben momenteel werkloos en als 55-jarige is het niet eenvoudig om snel ander werk te vinden. Daarom zou ik graag beginnen met thuiswerk.

  Alle voorstellen (inpakwerk, plooiwerk, administratief werk…) zijn welkom.

 12. Ik zoek administratief thuiswerk. Ben fulltime beschikbaar en werk graag tegen deadlines in. Heb volledig ingericht kantoor en heb reeds vele jaren ervaring.
  Betaling per aanslag.
  Met dank, Ilse A.

  • Beste,

   Heeft u ooit reactie gehad op deze site? Kan u me iets meer vertellen over uw ervaring?
   Ben namelijk opzoek naar thuiswerk maar meer als bijverdienste. Ik weet niet goed of ik het risico kan nemen naar betaling en hoe het in zijn werk gaat…
   Alvast bedankt!

 13. Ben al jaren op pensioen en verveel mij stierlijk…Zou graag een bezigheid hebben en thuis wat bij verdienen.Bijna alles is welkom: computerwerk, papier werk,manuele activiteit of vertaalwerk: Frans/nederlands of Nederlands/Frans.

 14. Beste

  Ik ben op zoek naar thuiswerk. Ik hou van administratief werk en zou (indien beschikbaar) ook graag eigen inbreng hebben in dit werk waarmee ik bedoel: zelf brieven of eventueel werkelijk teksten formuleren, zodat ik op deze manier hiervoor mijn eigen stijl ontwikkel en vooral ervaring opdoe.
  Ik heb ervaring met word, excel, outlook en powerpoint en een goede navigator van het worlwideweb.
  Als Nederlandstalige Brusselaar ben ik voldoende bekwaam in het spreken en schrijven van Frans en Engels.

 15. Sinds 2015 ben ik na jarenlange ervaring als secretaresse/office manager, mijn eigen firma opgestart in administratief werk. Ik werk van thuis uit. Administratie, opmaken van facturen, brieven opstellen, …
  Ik ben op zoek naar opdrachten voor korte of langere periodes.

 16. Ik zoek thuiswerk. Inpakken, plooiwerk, administratief werk, ed. Ik ben thuis met ziekteverlof. Misschuen geef ik mn full time job op en wil dit verder vervangen door thuiswerk. Graag vlug een reactie

 17. hallo, ik zou graag thuiswerk willen doen. inpakwerk of plooiwerk, 4 uren per dag is altijd welkom. graag een antwoord.

 18. Ik ben op zoek naar thuis werk waar ik kan inpakken of sorteren. Ik woon in Sint- Amands, regio Antwerpen. Ik heb dringend werk nodig en ik kan zeker full-time werken. Ik heb geen voorkeur voor wat ik inpak, alles is welkom. Hopelijk krijg ik snel een reactie! Dank

 19. Hallo
  Ik ben op zoek naar een thuis job , liefst inpak of plooiwerk ,enveloppen vullen enz
  Geen computer werk want daar ben ik niet zo vaardig mee

 20. Hallo

  Iemand opzoek naar thuiswerk?
  Ik kan u zeker en vast helpen, voor meer info stuur een e-mail.

  Vriendelijke Groeten
  Amy Verkinderen

 21. Ik zoek ook thuiswerk als bijberoep als inpakwerk van producten en sorteerwerk snoep inpakken, kan iemand mij helpen ? ik woon in Aarschot.

 22. Ik ben op zoek naar thuiswerk zoals o.a inpakken van snoep, documenten in enveloppe steken, sorteerwerk vertalingen van het Frans naar het Nederlands en Nederland/Frans, plooiwerk,administratief werk. Ik heb 20 u vrij in de week en eventueel meer. Gelieve een snelle deftige reactie aub.

 23. Hallo,
  Ik ben op zoek naar thuiswerk, ik heb reeds jaren gewerkt als administratief bediende, maar mag voor mij allerhande thuiswerk zijn.
  Graag voor een 20-tal uren per week, regio Oost-Vlaanderen

 24. Ik ben op zoek naar thuiswerk zoals o.a inpakken van snoep, documenten in enveloppe steken, sorteerwerk vertalingen van het Frans naar het Nederlands en Nederland/Frans, plooiwerk,administratief werk. Ik heb 20 u vrij in de week en eventueel meer. Gelieve een snelle deftige reactie aub.

 25. Ik ben op zoek achter thuiswerk, inpakwerk, sorteerwerk,… of andere..
  Afhalen of wegbrengen van producten is geen enkel probleem..

 26. Beste,
  Ik ben woonachtig in 2060 antwerpen en ben op zoek naar thuiswerk, alles is welkom
  – adminstratie
  – inpakken, vullen, plakken
  – monteren
  – enz
  Mvg
  Sofie

 27. Hallo,

  Ik ben dringend op zoek naar thuiswerk.
  Dit kan gaan van inpakwerk, telefonische contacten, administratief werk, …. eender wat.
  Ik ben mama van binnenkort 5 kinderen waardoor het moeilijk wordt om buitenshuis te gaan werken met 2 personen.
  Ik ben een harde werker en zeg me altijd voor 100% in.

  Hopelijk verneem ik snel iets van iemand.

  Mvg
  Luesbrth

 28. beste
  ik zoek thuiswerk ik heb ervaring met bellen en computer ook heb ik ervaring met inpakken,sorteren,plakken en brieven opvouwen heb vroeger in een fabriek gewerkt
  ik zou graag iets van 20u per week a 28u per week hebben
  ik ben te woonachtig antwerpen

  Met

 29. Beste
  Ik wil inpak of sorteerwerk doen.
  Ik ben een student en ik kan ’s avonds en in het weekend werken.

  Met vriendelijke groeten
  Faiza

 30. Beste,
  Ik ben op zoek naar thuiswerk. Ik werk snel en netjes.
  Inpak, sorteren, vouwen…
  Graag iets van een 20 a 25 uur.

 31. Beste

  Ik zou heel graag van thuis uit werken. Voor meer informatie kan u mij altijd telefonisch of via mail bereiken.

  Met vriendelijke groeten

 32. Beste

  Ik zou heel graag van thuis uit werken. Voor meer informatie kan u mij altijd telefonisch of via mail bereiken.

  Met vriendelijke groeten

 33. beste
  ik zoek inpakwerk van thuis uit
  zoals sorteren ,envelopen vouwen, speelgoed inpakken snoepgoed inpakken
  in leer snel bij
  ik ben een harde werker
  en zet me er 100% voor in

  ik hoop dat ik heel rap antwoord krijg
  met vele groeten

 34. hallo ik ben christel en zou graag thuiswerk doen liefst enveloppen vullen en vouwwerk ik ben woonachtig in west-vlaanderen graag een beetje werk dank u

 35. Zoek thuiswerk brieven plooien inpakwerk sorteren kan overweg met pc ben gans en elke dag beschikbaar liefst geen telefoon werk kan ook niet halen en leveren wegens niet meer met auto mogen rijden.

 36. Beste
  Ik ben op zoek naar thuiswerk zoals inpak, sorteren, brieven plooien, etiketten kleven enzo. Het zou voor 24u a 28u zijn in de regio overmere.
  Vriendelijke groeten

 37. Hallo,ik ben huismoeder van 5 kinderen en zou graag thuiswerk doen om iets bij te verdien .Strijken, inpakken, sorteren. Een rijbewijs heb ik jammer genoeg niet. Ik ben woonachtig te Blankenberge.

 38. Ik ben op zoek naar thuiswerk. Graag zou ik inpakwerk willen doen, producten testen, brieven vouwen. Liefst een 8 tot 12 u per week. Ik ben woonachtig te Gingelom, Limburg.

 39. Zoek thuiswerk zoals inpakken, sorteren enz.
  Telefonische afspraken maken voor een bedrijf heb ik in het verleden ook reeds gedaan en is dus zeker ook welkom.(geen televerkoop )
  Ik ben betrouwbaar, netjes en stipt

 40. hallo,ik ben bieke,59 jaar oud en werkende via interim.
  Graag zou ik wat bijverdienen met ipakwerk thuis.
  ik kan niet gaan stempelen(zelfstandige geweest)en via het interimwerk krijg ik niet alle dagen de gelegenheid om te gaan werken.ik doe trouwens inpakwerk als job.

 41. Beste,
  Ik zoek als bijverdienste thuiswerk inpakken is goed mag van alles zijn als het kan thuis leveren en ophalen

  Mvg p

 42. zoek een bijverdienste, ben met pensioen, bv plooiwerk, enveloppen vullen, administratiewerk, wat ik altijd al gedaan heb, en misschien nadien als het mij aanstaat en meer durf heb, kunnen we dan afspreken, werk te doen wat ik vroeger deed, dat zou pas fijn zijn…….

 43. Hallo,
  graag een jobke voor thuis inpakken, sorteren, plooien enz… heb vele uren vrij…
  kan ophalen en terug brengen… ik woon te Ninove

 44. beste,
  Ik ben nog op zoek om inpakwerk te kunnen doen na mijn job.
  ben alleenstaande en wil wat bijverdienen.
  vouwwerk van brieven en etiketten kleven, sorteerwerk altijd welkom.
  vriendelijke groeten.

 45. Beste
  Ik ben op zoek naar thuiswerk zoals inpak, sorteren, brieven plooien, etiketten kleven enzo. Het zou voor 24u a 28u zijn in de regio Hasselt.
  Vriendelijke groeten

 46. Beste, ik ben Joyce 31 jaar en mama van 3 kindjes. Vermits ik verplicht een jaar niet kan gaan werken ben ik dringend op zoek naar thuiswerk. Ik heb een gehandicapt dochtertje en sta thuis in voor haar verzorging tot er gespecialiseerde opvang beschikbaar is voor haar. Ik zit totaal zonder inkomen dus dit zou heel welkom zijn. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Met vriendelijke groeten

 47. ‘k ben op zoek naar thuiswerk, mag om het even wat zijn; behalve telemarketing.
  kan ophalen en terugbrengen regio kampenhout

 48. Beste
  Ik ben op zoek naar thuiswerk zoals inpak, sorteren, brieven plooien, etiketten kleven enzo. regio Mechelen
  Vriendelijke groeten

 49. Ik ben naarstig op zoek naar thuiswerk. Inpakwerk sorteren administratie alles is oke behalve sales.
  Ik hoop snel van iemand te horen

 50. Ik ben horeca uitbater en heb overdag nog tijd ter beschikking. ik zoek thuiswerk om deze tijd nuttig te besteden en wat extra te verdienen. Regio Herentals.

 51. ik zoek thuiswerk naast mijn vaste job. mag van inpakken tot typ werk zijn juist geen telemarketing. regio oostende en brugge. heb als gegevens invoerster geweest in het archief van een ziekenhuis.
  mvg virginie

 52. Ik zoek thuis werk regio Gistel, Oostende, leffinge inpakken, omslagen vullen, plooien maakt niet uit maar ben zeer dringend op zoek

 53. Beste mensen,
  Ik ben ook al jaren op zoek naar thuiswerk en als resultaat =ZERO! Nu zie ik deze website en ik vraag mij af idd of ze mij thuiswerk kunnen aanbieden. Inpakwerk, sorteerwerk, maakt niet uit wat. Ik ben 7op7 besschikbaar voor werk. Ik hoop een aantwoord en aanbieding te krijgen.

 54. beste
  ik ben op zoek naar thuiswerk inpakken
  wegens gezondheidsredenen kan ik mijn beroep als poetsvrouw niet meer uitoefenen

 55. Beste

  Ik woon in Ronse en zoek een thuiswerk als inputbediende,e-mails behandelen,klasseren,telefonie,gegevens controleren enz….

  Kan er iemand me daarbij helpen?

  MVG
  Marie Dufour

 56. Ik zoek een deeltijdse functie als thuiswerk. Mijn voorkeur gaat uit naar artikelen schrijven (Ik schreef reeds een eigen boekje. Vlot en authentiek geschreven.), adm. en telefonisch thuiswerk, inpakken, vouwen, sorteren,… Het maakt niet uit. Ik kan me momenteel 8 à 10 uur vrij maken om te starten. Later meer. Ik heb geen enkel ander inkomen. Woon in regio Sint-Niklaas. Graag hoor ik snel iets van jullie! Vriendelijke groeten M.

 57. Ik wil heel graag thuiswerk doen zoals snoep inpakken brieven vluwen en in enveloppe steken heb hier een tweeling rond lopen van bijna 3jaar en mz 1 inkomste is da ni meer haalbaar

 58. Beste

  Ik woon in Gent en ben op zoek naar eender welk thuis werk. Momenteel ben ik in zwanger en ik zou zo lang mogelijk thuis willen blijven bij mijn dochtertje en mijn voltijdse job laten voor wat het is. Ik kan mensen 4-6u per dag vrijmaken.

  Alvast bedankt

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*