Geld verdienen door het testen van producten en invullen van vragenlijsten? Dat kan!

Bedrijven betalen graag geld voor jouw mening. Hiermee kunnen zij hun product of dienst verbeteren. Je kunt vanuit huis aan de slag met het testen van producten en invullen van vragenlijsten. De testproducten mag je vaak houden.

Ook kun je als mysteryshopper in opdracht winkels bezoeken en achteraf een vragenlijst invullen over de geleverde service.

 


 

Ontvang gratis producten om te testen

proefpersonenWij hebben een lijst van bedrijven verzameld die geïnteresseerd zijn in jouw mening. Na inschrijving ontvang je uitnodigen in je mailbox voor betaalde onderzoeken. In deze uitnodiging staat precies vermeld wat er van je wordt verwacht en hoe veel je kunt verdienen per ingevulde vragenlijst.

Je bent niets verplicht en kunt per onderzoek aangeven of je mee wilt doen of niet. Schrijf je in bij meerdere bedrijven tegelijk om zo meer uitnodigingen te ontvangen en meer te verdienen.

Ga naar de website van Geld verdienen met producten Testen voor meer informatie en om je aan te melden.

 


 

Geld verdienen terwijl u boodschappen doet

refletclientRefletClient™ is gespecialiseerd in Mystery Shopping en helpt bedrijven de kwaliteit van ontvangst en dienstverlening aan de klanten te verbeteren. Wij zoeken regelmatig enquêteurs (m/v) in Nederland en België.

Als enquêteur doet u uw boodschappen in de supermarkten, snuffelt u rond in diverse winkels en boetiekjes of gaat u dineren in een restaurant. Na afloop geeft u ons uw mening over de kwaliteit.

Meer informatie over deze manier van geld verdienen vindt u op onze website. Bovenin vindt u een link naar het ondereel Onderzoeker en Kandidaten. Via dit onderdeel kunt u zich gratis inschrijven.

 


Mysteryshoppers

GapbusterHoe vaak heeft u bij het winkelen een zaak verlaten met een ontevreden gevoel over de klantenservice die u ontvangen heeft? Ga nu ook eens na hoe vaak u terug bent gegaan naar deze zaak.

Het is niet verrassend, dat vele organisaties geïnteresseerd zijn in de indruk die hun onderneming op de klanten maakt wanneer zij winkelen. Daarom huren zij mysteryshoppers in om als klant hun onderneming te bezoeken. De ervaringen van mysteryshoppers geven belangrijke informatie aan bedrijven over hoe zij hun service aan klanten kunnen verbeteren.

Wanneer u denkt ook te kunnen bijdragen aan de voortdurende verbetering van klantenservice en u het aantrekkelijk lijkt om betaald te worden om te winkelen, dan is klantenservice evaluatie wellicht perfect voor u! Wordt vandaag nog een GAPbuster Worldwide mystery shopper!