Administratief thuiswerk is tegenwoordig een breed begrip. Onder administratief thuiswerk vallen namelijk ook werkzaamheden als data-entry (invoerwerk), teksten corrigeren, vertalen of het verwerken van e-mails.

Hieronder vind je een aantal vacatures die per direct beschikbaar zijn.


 

Teksten corrigeren/vertalen

clickworker

Per direct gezocht: thuiswerkers die geld willen verdienen met kleine computertaken zoals het corrigeren van korte stukjes tekst of het schrijven van enkele regels tekst bij een afbeelding.

Na inschrijving krijgt u een overzicht van actuele opdrachten en de bijbehorende verdiensten. De uitleg van de opdrachten is in het Engels (of Duits), maar de teksten zelf dienen geschreven te worden in het Nederlands. Het is dus erg belangrijk dat u naast een uitstekende kennis van de Nederlandse taal ook het Engels (of Duits) goed genoeg beheerst om de opdrachten te kunnen begrijpen.

U bepaalt zelf hoeveel opdrachten u wilt uitvoeren en wanneer u werkt. Aanmelden kan via het aanmeldformulier van Clickworker


 

Geld verdienen met Facebook

Geld verdienen met Facebook

Heb jij een Facebook groep of Facebook pagina? Dan kun je daar geld mee verdienen!

Met je pagina kun je geld verdienen met het plaatsen van video’s. Facebook betaalt jou een vergoeding zodra de bezoekers van jouw pagina naar de advertenties bij één van jouw video’s kijken.

Heb je een Facebook groep? Dan kun je overwegen een betaald lidmaatschap aan te bieden. Meer informatie over deze manieren van geld verdienen met Facebook vind je op hun pagina Hoe verdien ik geld met Facebook.


 

Artikelen schrijven

infonu

Houdt u van informatie verzamelen en schrijven? En wilt u meteen beginnen?
Infonu zoekt enthousiaste thuiswerkers die geld willen verdienen met het schrijven van informatieve artikelen.

Infonu is een sterk groeiende website met een grote doelgroep. Sinds de opstart zijn er maar liefst meer dan honderdduizend artikelen geplaatst op Infonu.

 

Onderwerpen waarover u kunt schrijven zijn bijvoorbeeld:

 • dieren: informatie en verzorging
 • kinderen: zwangerschap, opvoeding, knutselideetjes
 • ziekte en gezondheid, persoonlijke verzorging
 • tips op diverse gebieden: financieel, huishouden
 • relaties en psychologie
 • landen en culturen: rituelen, feesten en gebruiken
 • bruikbare tips voor de pc
 • voeding, diëten, recepten
 • informatie over wetten en regels
 • werkstukken en spreekbeurten
 • etc.

Geld verdienen met Infonu:
Bij de artikelen worden automatisch advertenties geplaatst die passen bij de inhoud van het artikel. De inkomsten daarvan worden gedeeld met u.
Er zijn geen verplichtingen, het aantal artikelen en het aantal uren werk is naar eigen keuze in te delen. Uiteraard geldt dat hoe meer u schrijft, des te meer u verdient.
Een eenmaal geschreven artikel blijft op de website vermeld staan en blijft dus inkomen genereren, ook als u besluit te stoppen met schrijven.

Functie-eisen:
U dient goed in staat te zijn om informatie in uw eigen woorden samen te vatten. Letterlijk gekopieerde zinnen uit andere bronnen zijn niet toegestaan. De informatie dient uniek voor Infonu geschreven te zijn. Hierop wordt gecontroleerd.
Een specifieke vooropleiding is niet vereist. Wel een dosis enthousiasme en creativiteit.
En uiteraard een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Aanmelden:
Heeft u kennis van een of meer onderwerpen of vindt u het leuk om informatie op te zoeken en samen te vatten in uw eigen woorden tot informatieve artikelen?
Schrijf u dan nu in op het aanmeldformulier van InfoNu.


 

Vertaalwerk

Freelance vertalers

Voor een groot aantal projecten zijn wij op zoek naar tekstschrijvers, transcribeerders en vertalers die vanuit huis willen werken.

Vaak gaat het om NL-EN of EN-NL vertaalwerk, maar ook voor andere taalcombinaties worden bij Freelance regelmatig thuiswerkers gezocht. Hiervoor ga je in het zoekfilter naar Communicatie en vervolgens kies je Tekst & Vertaling.