Zijn betaalde online enquêtes betrouwbaar?

Enquetes op smartphone

Hoe betrouwbaar zijn betaalde online enquêtes? Het invullen van enquêtes op het internet, daar kun je eenvoudig geld mee verdienen. Veel mensen bouwen op deze manier een leuk extra inkomen op.

Je zult er nooit rijk mee worden maar aan de andere kant kost het invullen van een online enquête je ook weinig tijd.

Welke partijen zijn betrouwbaar en betalen ook echt uit? In dit artikel geven we jou de beste tips om op een gemakkelijke manier hiermee geld te verdienen.

Zowel positieve als negatieve ervaringen over online enquêtes

Een snelle zoektocht op het internet leert dat op forums die wij hebben bekeken er zowel positief als negatief geschreven wordt over het verdienen van geld door online vragenlijsten in te vullen.

Maar wij richten ons in dit geval op de positieve berichten en wel met een reden: De onderzoeksbureaus die het beste betalen en blijkbaar ook het geld uitbetalen, die kunnen op forums rekenen op positieve reviews.

De bureaus die niet uitbetalen of te weinig betalen, die kunnen rekenen op een portie kritiek.

Hoeveel geld kun je verdienen bij betrouwbare websites?

Zoals we al schreven zijn er weinig redenen om negatief te zijn over online geld verdienen met vragenlijsten / enquêtes. Simpelweg omdat er wél betrouwbare bureaus zijn die ook echt uitbetalen.

Geld verdienen met vragenlijsten is mogelijk en dus een feit. Hoeveel geld levert dat op? Bij betrouwbare websites kan je per ingevulde online enquête zo €1,- tot €5,- verdienen. In sommige gevallen zelfs nog iets meer.

Geloof deze bedrijven niet

Er zijn bedrijven die gouden bergen beloven. Zo beloven bijvoorbeeld Enquêteplanet, Enquêteplein, Enquêtevergelijk en Listwise tot wel honderd euro per ingevulde vragenlijst. Trap daar niet in. Want dit blijkt echt onzin te zijn.

Wat is wel het geval? Als jij je bij één van deze bedrijven inschrijft, dan word je automatisch lid van meerdere enquêteprogramma’s. Bij de meeste van die programma’s verdien je weinig tot niets! En je bent zo een hele dag bezig met het invullen van de vragenlijsten.

Het is dus belangrijk dat jij je inschrijft bij enkel de allerbeste online programma’s. Je verdient dan meer geld en bent er bovendien minder tijd aan kwijt.

Gratis lijst van enquêtesites

De website Producten Testen heeft een overzicht samengesteld van betrouwbare Belgische enquêtesites die steevast als meest betrouwbaar uit de tests komen. Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt.

Aanmelden bij deze bedrijven is gratis en je kunt per direct beginnen.

Zoek je ander thuiswerk?

Bekijk het overzicht van alle openstaande thuiswerk vacatures: