Veel geld verdienen met stiekem thuiswerk

webcammen

Mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder kunnen €50,- tot €100,- per uur verdienen als webcam model.

Cammen is een vorm van thuiswerken waar weinig informatie over te vinden is op internet. Hieronder lees je hoe het werkt.

Webcam model worden

Webcam thuiswerk is de best betaalde vorm van thuiswerken. Iedereen kan in principe geld verdienen als webcam model. Veel mensen denken bij cammodellen aan slanke blonde meiden van 18 jaar maar dat is niet zo. Veel bezoekers van webcam sites vinden het juist spannend om met een “gewoon iemand” te chatten die bij wijze van spreken de buurman of buurvrouw zou kunnen zijn.

Om te kunnen webcammen heb je een snelle internetverbinding nodig en een webcam. De bedoeling is dat je de bezoekers vermaakt met een erotische show.

Daarbij bepaal jij zelf hoe ver je hierbij gaat en hoe herkenbaar je in beeld komt. Je wordt betaald voor elke minuut die je draait.

Wist je dat je ook meerdere bezoekers tegelijk kunt laten meekijken ? Wanneer je 3 bezoekers tegelijk hebt verdien je ook 3 keer zo veel!

Hoe vaker je online bent, hoe meer bezoekers terugkomen en des te meer je verdient.

Zelf je eigen tijd indelen

Je bent vrij in het indelen van je tijd. Je bent niets verplicht en mag webcammen wanneer het jou uitkomt. Je werkt vanuit je eigen huis en kunt zelf je tijd indelen. Ideaal voor thuiswerkers, huisvrouwen, studenten en mensen met een druk leven. Bovendien verdient het ook nog eens erg goed!

Hoeveel kun je verdienen als webcam model?

Bij onderstaande aanbieder kun je wel € 50 – € 100 euro per uur verdienen met chatten als webcam model.

Voor meer informatie en om je (gratis) aan te melden klik je hier.

Zoek je ander thuiswerk?

Bekijk het overzicht van alle openstaande thuiswerk vacatures: